Runos gräv och snickeri
VAD?
Runos gräv och snickeri ett litet företag baserat i Årjäng, Värmland. De erbjuder tjänster inom bygg och snickeri men har också möjlighet att hjälpa till med grävarbeten. Företaget som främst drivs av pensionerad personal vill öka sin synlighet och på så sätt öka flödet av inkommande arbeten. De vill skapa en en tydlig profil för sitt företag och börja närma sig den digitala åldern i sin kommunikation. 
HUR?
Under utvecklingen av en profil och logotyp till företaget var tydligheten något av det viktigaste. Kommunikationen ska på ett tydligt sätt förmedla vad företaget arbetar med och skapa en känsla av det. Det ska kännas starkt, robust och förtroendeingivande, men samtidigt med en enkelhet som så att det inte känns för avancerat. Den slutgiltiga logotypen skapades i samråd med kunden. Det är en enkel logotyp som tydligt ger information om företaget och dess tjänster. Men samtidigt som den är enkel, signalerar den solid styrka och ett självförtroende. 
KUL! att du spanat in mitt projekt. Har du frågor eller funderingar så hör bara av dig. (Här kan du trycka då 😁) ​​​​​​​​​​​​​​